FlatCom

Den nye kommunikationsform mellem lejer og udlejer

Download FlatCom

Appen er både tilgængelig til IPhone og Android og kan selvfølgelig hentes kvit og frit af lejerne.

Som udlejere kender vi alle til, hvor vanskeligt det er, at få sine beskeder ud til alle lejere, fordi man måske bruger to-tre-fire forskellige kommunikationsformer, afhængigt af lejemål og lejere. Ligeledes kan det være vanskeligt at få overblik over, hvilke henvendelser der har været fra hvilke lejere og hvor dette er samlet. Det har vi fundet løsningen på.
I Valhal Connect ApS har vi udviklet FlatCom, som er en app, som har et formål at gøre kommunikationen mellem lejere og udlejere meget nemmere.

FlatCom imødekommer alle de behov vi selv har efterspurgt efter mange års erfaring i ejendomsadministrationsbranchen og på en let, overskuelig og gennemsigtig måde, så alle vil kunne bruge den.

Som udlejer vil man spare masser af tid på at bruge FlatCom. Du kan selv oprette dine lejere i systemet, eller vi kan være behjælpelige hermed. Samtidig får du en digital opslagstavle til rådighed, hvor kan du skrive beskeder ud til alle dine lejere eller til en enkelt ejendom. På den måde kan du spare en masse tid, fremfor at skulle bøvle med e-mailadresser, telefonnumre mv. Ligeledes har du en lettilgængelig og redigérbar oversigt over dine lejemål, samt et direkte chatforum mellem dig og den enkelte lejer. Slut med uoverskuelige indbakker og manglende overblik over, hvilke lejere du har snakket med om hvad.

FlatCom skal ikke kun gøre livet lettere for udlejerne, men også for lejerne; lejerne får mulighed for at lave opslag og skrive kommentarer på den digitale opslagstavle, adgang til en oversigt over de andre lejere og beskedtråde mellem lejer og udlejer. Derudover kan du uploade alle vigtige dokumenter vedrørende lejemålet under den enkelte lejer, som f.eks. lejekontrakt, forbrugsregnskaber, indflytningsrapport, energimærke mv. således lejer selv kan finde disse på sin FlatCom app. Som lejer er det derfor langt mere overskueligt at få det overblik og den direkte kommunikation og gennemsigtighed, som vi ved er afgørende for, om de er glade for at være lejere hos dig.

I Valhal Connect ApS står vi altid til rådighed, hvis du ønsker hjælp til eks. at oprette dine lejere i systemet, samt hvis der opstår spørgsmål vedr. teknik. I den forbindelse har vi også oprettet udførlige og lettilgængelig brugermanualer; både en administratormanual til udlejer, samt en brugermanual til lejerne på både dansk og engelsk.

Appen er både tilgængelig til IPhone og Android og kan selvfølgelig hentes kvit og frit af lejerne.

Er du interesseret i at høre mere?

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark og Danske udlejere.

Applikationer
Kontakt os
Kontakt os

Tlf.: +45 31 124 570
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
C
VR 42025895