MoveOn

Nu kan alle digitalisere ind- og fraflytningssyn
 • Brugervenlig Backend
 • Integreret checkliste
 • Digital underskrift
 • Let efterbehandling
 • ... og meget mere
Bliv ringet op
Af synsmænd til synsmænd

Gør syn og efterbehandling nemmere, mere sikkert og hurtigere

Med MoveOn kan du sende din ejendomsadministration et godt stykke ind i den digitale tidsalder. MoveOn er for alle – uanset hvilket administrationssystem du bruger, og vil kunne spare dig for både tid og penge.

Integrerede funktioner

Backend

MoveOn har både en backend / hjemmeside funktion, samt en app til selve synet. Her har vores backend et arkiv til alle kundens ejendomme, således at alt info på lejemålene er gemt og man derfor blot skal aktivere et syn, for at gøre det klar til synsmand.

Husk alt under syn

Når et syn er blevet aktiveret, vil synsmanden via MoveOn appen blive guidet sikkert igennem synet. Her bliver synsmanden tvunget til at tage stilling til alle ting, så man er sikker på at man ikke glemmer noget. Herudover er der flere hjælpemidler til at gøre synet mere sikkert, som f.eks. muligheden for at tage et billede til hvert punkt i rapporten, eller tilføje en speciel note.

Digital underskrift

Når synsmanden har gennemgået rapporten med lejer, vil det være muligt for både lejer og udlejer at underskrive rapporten i appen. Herefter sendes rapporten til lejer, administrator og synsmand.

Efterbehandling

Efterbehandlingen af synet med eksempelvis bestilling af håndværkere, er også gjort betydelig nemmere. Her finder MoveOn selv de punkter der skal udbedres, samt de håndværkere man skal bruge til de forskellige opgaver, således at synsmand eller administrator blot skal sende bestilling i backenden. Herefter modtager den valgte håndværker en ren synsrapport, som KUN indeholder de punkter han skal lave.

Nu kan alle digitalisere ind- og fraflytningssyn

MoveOn er udviklet af synsmænd til synsmænd, hvor fokus har været på at gøre både syn og efterbehandling nemmere, mere sikkert og hurtigere.

Forenklet
boligadministration

Med MoveOn kan du sende din ejendomsadministration et godt stykke ind i den digitale tidsalder. MoveOn er for alle – uanset hvilket administrationssystem du bruger, og vil kunne spare dig for både tid og penge.

MoveOn fjerner papirerne fra dine syn, hvor det eneste værktøj, der nu skal med, er en iPad.

Systemet kommer også med et administrationssystem, der synkroniserer med app’en på iPad’en således at al information der skal bruges til synet allerede er på iPad’en, når synsmanden kommer ud til lejligheden.
Udover at synsmanden sparer tid ved at have alle oplysninger forudfyldt, så sørger MoveOn også for, at der bliver taget stilling til alt i lejemålet, således at der ikke glemmes noget, der kan ende med at koste udlejer penge.

MoveOn er opdateret med alle nye regler og retspraksis indenfor lejelovgivningen, og du er således sikker på, at du overholder de efterhånden komplekse regler der er for ind- og fraflytningssyn. Det er altså slut med at miste retten til istandsættelse grundet fejl på synsrapporten.

Automatisk afsendelse

Som noget helt nyt sørger MoveOn for at sende oplysninger om aflæsninger og beboerskifte til alle forsyningsvirksomheder m.m. Synsmanden eller administrator behøver altså ikke længere sidde efter synet og sende mails samt registrere ændringer på en hjemmeside. Alt det klarer MoveOn på ingen tid.

Flytterapport til håndværkere

MoveOn sender også flytterapporten til de håndværkere, der skal istandsætte lejemålet efter fraflytning. Der bliver givet besked direkte til maler, gulvfirma, rengøring m.m., så de straks er klar over, at der står en lejlighed og venter.

Gør det nemmere

Når MoveOn bliver din nye flyttesynsapp rykker du ikke alene din virksomhed et skridt tættere på den kommende digitalisering af lejeloven, du gør også arbejdet for både synsmænd og administratorer væsentligt lettere.

Udvalgte kunder der benytter MoveOn:

  ”MoveOn kan klare et flyttesyn, så intet glemmes og tid spares”
  Claus Clausen - Direktør - Domibus
  "Hos Haugaard|Braad har vi brugt MoveOn de sidste 12 måneder, og det har utvivlsomt gjort arbejdsgangene lettere for både synsmænd og administratorer. Der er en stor tryghed i at vide, at MoveOn sørger for, at dokumentationen er i orden. At man kan tage billeder med app’en og at de rette underskrifter bliver sikret ude på synet, er utroligt vigtigt for os."
  Martin Preisler Hedegaard - Administrationschef - Haugaard|Braad Ejendomsadministration

  Er du interesseret i at høre mere?

  Medlem af Ejendomsforeningen Danmark og Danske udlejere.

  Applikationer
  Kontakt os
  Kontakt os

  Tlf.: +45 31 124 570
  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
  C
  VR 42025895